top of page
Education Books Bookshelfs
Bio

Born to Teach

Bine te-am gasit!

Sunt Alexandra, lector universitar, senior consultant si digital/IT expert.
Am terminat Facultatea de Automatica si Calculatoare, sunt doctor in Ingineria Sistemelor si cel mai mult imi place sa interactionez cu oamenii si sa ii motivez sa invete continuu.
E un stil de viata!

Am capacitatea naturala de a explica concepte abstracte in moduri simple, interesante și provocatoare, astfel incat sa starneasca curiozitatea, indiferent daca este in cadrul lucrarilor publicate sau cursurile pe care le predau.

Cred ca secretul succesului este sa fii intr-o permanenta dezvoltare sunt aici sa te insotesc pe acest frumos drum al cunoasterii.
 

Alexandra Cernian

Despre mine

Sunt lector universitar la Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, expert evaluator in inovatie digitala pentru Comisia Europeana (Horizon) si senior consultant si trainer in digitalizare. Sunt doctor în ingineria sistemelor, pasionata de inteligenta artificiala si imi doresc sa aduc inovatia si competitivitatea digitala aproape de public si de companiile din Romania. Particip des ca speaker la evenimente  si sunt onorata ca am urcat pe scena evenimentelor TEDx, iar timpul liber mi-l dedic echitatiei.

Training

Programe de formare pentru companii

Programe functionale

Ca trainer, am 12 ani experienta in sustinerea de cursuri in companii nationale si multinationale B2B si B2C, unde sustin programe de formare si consultanta in programe functionale, 100% aplicate si interactive.

Consultanta

Consultanta in tehnologie si digitalizare

Noutati

Conferinte, workshop-uri, evenimente, studii si analize

Alexandra Cernian_Valoria.gif.jpg
Contacteaza-ma!

Bucuresti, Romania

0744 632 031

  • facebook
  • linkedin
  • googlePlus

Your details were sent successfully!

Subscribe

Stay up to date

bottom of page